Medlemsmöte genomfört!

Hej alla medlemmar!

Styrelsen och arbetsgruppen vill passa på och tacka för intresset för  informationsmötet i Norra Härene Bygdegård!

Det kom lite frågor av teknisk art efter mötets avslutande och vi vill därför dela med oss av två länkar. Den första går till Lidköpings Kommuns webbplats och en broschyr där de förklarar hur installationen av fibern går till.

Broschyr om installation av fiber i fastighet

Den andra länken som vi vill dela med oss av är en länk till Openbit som är Lidköpings Bredbands portal där man kan se och välja vilka tjänster som man vill ha genom sin fiber.

Openbit

Vill också passa på att göra en korrigering i presentationen. För tillfället (erbjudandet förändras över tid, när vi gjorde analysen såg det lite annorlunda ut) kommer man inte undan månadsavgift helt när det gäller telefoni. Man måste tydligen ha en tjänst som kostar 25 kronor per månad för att kunna ha IP-telefoni (om man inte har Internetabonnemang), sen finns det IP-telefoni tjänster som är utan månadskostnad. Alternativet är givetvis att ha Internetabonnemang då ingår möjligheten att ha IP-telefoni i detta.

Vill också återigen påminna om webformuläret! Vi lägger inte ut länken här på hemsidan för att undvika att vem som helst kan skriva in uppgifter i formuläret. Saknar du länken, hör av dig till info@fiberochavlopp.se eller till Per Johanson, kontaktuppgifter finns under “Kontakt” här på hemsidan så kommer länken via e-mail!

Anteckningar från mötet kommer publiceras inom kort!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar