Projektet har startat!

I torsdags hade vi startmöte för projektet med entreprenören, Barkins Entreprenad, så nu är vi igång! Vi är nu hela 106 stycken medlemmar fastigheter som kommer att ansluta oss till det kommunala avloppsledningsnätet och få bredband in i huset! Alla fastighetsanslutningsavtal är klara och vi har skrivit avtal med Lidköpings kommun angående avloppsleverans för dessa 106 fastigheter. Vi väntar också på ett avtalsförslag från Lidköping Bredband.

Vår byggledare, Patrik Blom på ALP, har uppdaterat ritningarna utifrån vårt aktuella medlemsantal, se under Dokument-Ritningar. Gå gärna in och kontrollera så att det ser bra ut!

Nästa steg är att pumpleverantören Skandinavisk Kommunalteknik detaljprojekterar avloppsledningarna efter dessa ritningar. Detta arbete beräknas vara klart för granskning i mitten av maj.

Innan vi sätter igång att gräva kommer Lidköpings kommun att granska projekteringen. Vi för dessutom samtal med Lidköping Elnät angående samförläggning av elledningar. Grävningsarbetena beräknas sätta igång i juni 2012.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar