Avtal med kommunikationsoperatör klart

FoA har i dagarna tecknat avtal med Fastbit som kommunikationsoperatör för leverans av data- och telefonitjänster. Avtalet innebär att du som medlem kan teckna ett föreningspaket för 100/100 Mbit/s inkl TV grundpaket samt IP-telefoni för totalt ca 350 kr/mån. Det finns även alternativ med fler TV-kanaler, säsongsabonnemang och korttidsabonnemang. Man kan självklart även avstå från att teckna tjänsteavtal.
För mer information om tjänsterna se www.openbit.se och klicka på ”Byalag”.
FoA kommer att skicka ut ett avtal för tjänsterna inom kort där ni får meddela vilka tjänster ni önskar. I samband med detta kommer även mer information om tjänsterna. Vi kommer även att ha ett infomöte under hösten angående detta.
Som ni förstår närmar sig inblåsningen av fibern och det är därför väldigt viktigt att de som ännu inte har lämnat in färdiganmälan till Lidköping Bredband gör det omgående! Hör av dig till din områdesansvarige om du behöver hjälp med detta!
För mer information om avtalet med Fastbit kontakta Peter Ingmarsson, p.i(a)telia.com eller 0708-146959

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Avtal med kommunikationsoperatör klart

  1. Hampus skriver:

    Innebär detta att vi endast kommer kunna ha fastbit som leverantör eller kommer vi kunna använda alla som finns när man klickar på “byalag” på openbit.se?

  2. Mikael Wernerskog skriver:

    Avtal med kommunikationsoperatör klart!!

    Det var ju bra! Men sedan var det stopp igen tydligen. Vad händer? Vi har allihop betalat en ordentlig slant för avloppet inklusive FIBER’N…och JAG börjar bli rätt så irriterad på att det fortfarande inte finns något i slangen här. Om det är klart med fastbit och klart med empower…vad väntar vi på nu?

Lämna ett svar