Frågeformuläret utskickat 20110606

Hej alla medlemmar!

Föreningen söker kontinuerligt olika bidrag och stöd för att få ner totalkostnaden så mycket som möjligt för medlemmarna och som ett led i detta arbete behöver vi nu
ställa lite frågor. Samtidigt passar vi på att komplettera vårt medlemsregister och se till att alla kontaktuppgifter och annat är uppdaterat. Vi har därför skickat ett e-mail till alla medlemmar som vi har e-mailadresser till med en länk till ett frågeformulär.

Har du inte fått detta e-mail ber vi dig att i första hand kontrollera din skräppost så att mailet inte hamnat där och i andra hand kontakta oss på info@fiberochavlopp.se så skickar vi länken igen! Ansvarig för detta är Per Johanson, du finner hans kontaktuppgifter under Kontakt på denna sida. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Arbetsgruppen har nu kommit in i en fas där vi behöver träffa alla fastighets- och markägare för att diskutera förslag på ledningarnas sträckning. Anledningen är att
förfrågningsunderlaget ska vara som komplett och rätt som överhuvudtaget möjligt,
något som kommer spara tid och pengar om och när vi kommer igång med
grävningen.

Vi kommer ringa runt och boka ett möte hos alla medlemmar och hoppas börja med detta
arbete inom några dagar. Vi behöver få fram täckdikningskartor och egna dragningar av el, tele och vatten som inte finns med på www.ledningskollen.se. Vi ber dig därför ta fram så mycket kartmaterial som möjligt för att underlätta detta och gärna en kopia som vi kan behålla.

Sammanfattningsvis:

  1. Läs mailet vi skickat och svara på frågorna
  2. Om mailet inte kommit, hör av er så skickar vi det igen
  3. Arbetsgruppen kommer ut till medlemmarna och diskuterar förslag på ledningarnas sträckning
  4. Ta fram alla kartor du kan till detta med kopia som vi kan behålla

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar