Hej alla medlemmar och övriga intresserade!

Arbetsgruppen vill börja med att be om ursäkt för få uppdateringar de senaste månaderna! Det speglar som tur är inte mängden utfört arbete utan snarare att vi inte har så mycket att rapportera just nu.

Mycket arbete kring förprojekteringen är klart men en del återstår ännu, främst gällande fiberanslutningen. Vi avvaktar även en rad besked gällande samförläggningar med andra intressenter såsom Elnät och kan inte bestämma sträckningar för än detta är helt avgjort.

Gällande det som talas om i föregående inlägg (frågeformuläret för medlemsregistret) så är arbetet klart inom kort, vi kommer att maila en länk till varje medlem som man sedan följer och fyller i uppgifterna i frågeformuläret. Har du inte skickat in din mailadress, var vänlig kontakta vår vice ordförande Anders Alsterhag (kontaktuppgifter finns på under Kontakt på här på hemsidan) och uppge vilken e-mail adress vi når dig på. Har vi ingen kommer vi återkomma via brev.

Vår ursprungliga plan gällande färdigt förfrågningsunderlag för anbudsförfrågan säger den 15 maj, detta datum är vi snart framme vid och det hänger tyvärr på besked från externa parter om vi hinner klart arbetet eller ej.

Nästa steg är att vi kommer att besöka samtliga fastigheter och markägare och diskutera dragning av stamledningar och placeringar av brunnar. Detta arbete kommer att startas inom kort.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar