Arbetsgruppmöte 23/2 2011

Här kommer ett uppdatering från senaste mötet!

Vi kommer behöva få in en del uppgifter från alla medlemmar för att kunna komplettera vår projektstödsansökan. Detta stöd utgår för bredbandsbyggnation på landsbygden och vi ställer därför frågor om eventuella näringsverksamheter på fastigheten. Eftersom vi inte vet vilka som bedriver näringsverksamhet har vi valt att nu göra ett bredare frågeformulär som vi kan använda som medlemsregister i fortsättningen.

Alla uppgifter du lämnar lagras digitalt och detta betyder att vi måste ha ditt godkännande för att lagra uppgifterna enligt Personuppgiftslagen. Om du väljer att lämna dina uppgifter betyder det att du har lämnat ett sådant godkännade och samtycke. Lämnade uppgifter används givetvis endast för att uppnå föreningens syfte enligt stadgarna och uppgifterna som bifogas nämnda ansökan anonymiseras.

Vill du veta mer om detta kan du maila eller kontakta någon i arbetsgruppen så förklarar vi närmare!

Vi kommer att skicka ett mail till de fastigheter vi idag har mailadress till med en länk till ett webformulär. Länken kommer också läggas ut här på hemsidan. När du har klickat fyller du helt enkelt i formuläret (2 sidor), sen är det klart!

Styrelsen har haft möten med bland annat Lidköpings Bredband och VA för att utreda exakta inkopplingspunkter. Vidare jobbas det vidare för att försöka samförlägga så mycket som möjligt tillsammans med Lidköpings Bredband.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar