Liten rapport från arbetsgruppsmötet den 9/2 2010

Projekteringsarbetet är i full gång, kartor ritas, principskisser gällande dragningar diskuteras och möten om och med VA, Elnät, bredband, kommunala borgensåtaganden och andra intressenter bokas in och genomförs inom de närmaste veckorna.

Projektstödsansökan är inlämnad, det kan ge upp till 1/3 av kostnaden i stöd.

Vi saknar vissa uppgifter gällande medlemmarna och kommer därför begära in vissa kompletteringar.  Det gäller framför allt om det finns fler ägare till fastigheten än den som angivits på anmälningsblanketten och eventuell näringsverksamhet. Återkommer om hur detta ska rapporteras in inom kort.

Vi kommer vara representerade på ett seminarie och en studiecirkel gällande byalag och bredband för att få ännu mer synvinklar och idéer på området.

Vi har erhållit Trafikverkets tillstånd att nedlägga rör under Hovbyvägen i samband med att vägen görs om, detta arbete har redan satts igång. 

Vidare har de flesta ansvarsområdena fördelats inom gruppen och vi har hittat en arbetssätt som vi tror på. Om det finns frågor så är gruppen samlad varannan onsdag under våren, nästa möte är den 23/2. Ställ gärna eventuella frågor före dessa möten för snabbt svar!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar